Skip to main content

Kakan

MaRags RockNRoll Qendra

Kakan är född 2010-08-03.
Rag a 03 blå bicolour.
Kastrat

Jag såg henne första gången, när hon bara var några veckor. Hon var då en i mängden. Några veckor senare hälsade jag på igen.

Då undrade jag vem den lilla söta var. Det är den lilla tjejen. Vad hände med henne på de veckorna? Vilken liten docka hon var redan då. Hon blev kvar hos uppfödare Maria.

Flera år senaren lägger  Maria ner sitt katteri och frågande om jag ville ha Kakan. Det gick ju inte att tacka nej till det fantastiska erbjudandet. Så nu är hon här hos oss. Tusen tack Maria för denna underbara tjej.

Kakan är en DOCKA och mycket stark typmässigt med en superfin profil och övergång i pannan, stark framträdande haka. Hon är så lealös att det är läskigt att hålla henne emellanåt och har fått sin mamma, MaRags Picture of Quintezza, mjuka, fina sätt och sin pappa, Rocky's, otroliga uttryck. Den parningen har gjorts tidigare och blivit fantastiska bebisar i alla kullarna. Min Vagabond är en av dom. Så nu har han fått hit sin lillasyster. Dom är så lika varandra i sättet mjuka, milda och mina knäkatter.

Tyvärr så blev hon aldrig dräktig, men en fantastisk extra mamma till bebisarna här hemma.
Nu är hon äldre och håller sig mer borta från bebisarna. Men hon älskar deras mat.

Copyright © Bello Doll's | All rights reserved | Design Johan Karlsson