Skip to main content

Daisy

S*Ma'Rags Whoopsie Daisy

Daisy är född 2009-03-24.
Rag n 03, brun bicolour.
Ultraljud hjärta och njurar UA. DNA hjärta N/HCM.PG-fri
Kastrat

Hon är en OTROLIGT söt liten tjej som jag blev kär i första gången jag träffade henne.

Då var hon 4 veckor, jag får fjärilar i magen bara av att titta på henne. Hon har ett enormt sött uttryck. Inte nog med att hon är gudomligt söt hon har även en underbar typ med ett litet "fräckt" beteende. Daisy är orädd och framåt, en BUSE och "hänger" med grabbarna här hemma. Hon tar den plats hon behöver. Hon har sådan livsglädje.

Jag ojjjjade mig över denna lilla docka, varje gång jag pratade med Maria. Jag väntade på en till kille, någon tjej var det aldrig tal om. Men hon var ju så socker söt. När Daisy var 7 veckor frågar Maria om jag ville ha henne. Jag trodde hon skojade. Jag är så glad och TACKSAM att Maria ville dela med sig av denna lilla ljuvliga sockertopp!! Hon knockar alla hon möter.

Daisy startat sin utställningskarriär med buller och brak. Vid 8 månaders ålder har hon hunnit få 10 NOM, 11 BIV och 1 BEST IN SHOW!!!! Allt detta på bara 4 månader.
Vilken underbar prestation av vår lilla tjej.

Daisy är mamma till en kull som vi var fodervärd till. Det blev 6 goa bebisar i den kullen. Daisy är även mamma till vår första egna kull. Det är Golf-kullen med 7 bebisar i. Daisy är även mamma till vår andra kull Det är Jeans-kullen med 6 godingar i. Där bla. Sixty föddes som blev kvar här hos oss. Nu är hon äldst bland våra tjej och vår drottning här hemma och lever ett härligt liv som kastrat här hos oss.

Daisy blev BÄSTA junior och BÄSTA ungdjur 2009 i Ragdoll Klubben.

Copyright © Bello Doll's | All rights reserved | Design Johan Karlsson