header-daisy.png

S*Ma'Rags Picture Of Quiz

QuizQuiz är född 2007-08-07. Rag n 03, brun bicolor. Han är resultatet efter en fantastisk parning mellan mina två favorit katter hos Maria, vackra snälla Kelly och stora härliga Otto. I den kullen föddes även hans syster Quintezza som är mamma till Vagabond och Qendra. Quiz är en stor hane med stora starka ben, härlig och fantastisk öron placering. Jag bara älskar dom. Bra ögonfärg. Quiz är vår STORA snälla nallebjörn. Han tar hand om våra småkatter när dom flyttar hit. Ellen när vi har kattungar. Han tvättar alla blöta. Han ligger helst och sover på rygg med ett bakben upp i luften.

Quiz älskar att vara hemma och ta det lugnt, lite av tjuren Ferdinand. Han ligger och tittar när dom andra leker. Det händer ibland att han både leker och springer, men det händer inte ofta. Att ligga ute i kattgården är också mysigt. Han är som en stor trygg pappa för alla de andra katterna.

Quiz har blivit NOM en gång och Best In Showen gång Nu får han vara hemma. Han blev skrämt på en utställning, så det är läskigt där.

Copyright © Bello Doll's | All rights reserved | Design Johan Karlsson